marwell – Свечено отварање во Штип

Минатата сабота на 26 Септември, marwell ја отвори својата прва продавница во Штип, Македонија. Бевме почестени од присуството на сите наши пријатели, другари, роднини и подржувачи на marwell брендот. Во продолжение, неколку слики од ново отворената продавница.                          

Continue reading