marwell – Свечено отварање во Штип October 5, 2015 – Posted in: blog – Tags: , , , ,

Минатата сабота на 26 Септември, marwell ја отвори својата прва продавница во Штип, Македонија. Бевме почестени од присуството на сите наши пријатели, другари, роднини и подржувачи на marwell брендот.

marweLL Stip

blog1

Во продолжение, неколку слики од ново отворената продавница.

blog4                   blog7

blog5   blog2

blog3