MARWELL визија: Омилен бренд на сите MARWELL потрошувачи.

MARWELL мисија:
MARWELL создава задоволство и подобро секојдневие на нашите потрошувачи, преку поддршка во достигнување на саканиот животен стил, самоизразување, креирање на спомени. MARWELL е единство на врвен квалитет, удобност, модерен дизајн и прифатливи цени. Со следење на потребите и желбите на потрошувачите, грижата за вработените, инвестирање во технологија и истражување и одговорно однесување кон нашата заедница, MARWELL ве носи на чекор поблиску до чувството на благосостојба со достапни и корисни обувки.

MARWELL цели:
– Создавање на задоволни купувачи.
– Градење на клуб на лојални потрошувачи.
– Креирање на двонасочна комуникација со потрошувачите.
– Брза реакција на потрошувачките барања и реакции.
– Континуирано унапредување на условите за работа и грижа за вработените.
– Зголемување на пазарниот удел на домашниот и странските пазари.
– Континуирано унапредување на технологијата и квалитетот.
– Зголемување на продажбата и профитот.
– Придонес кон развој на заедницата.

Ова е демо продавница. - Во моментов не се можни нарачки преку интернет.